Террін з курячої печінки

Терін з курячої печінки – оригінальна закуска, яку просто приготувати та зручно їсти. Навіть можна робити зі шматочками теріну бутерброди. За цим рецептом у вас вийде чудова закуска з ніжним смаком печінки, відтіненим солодощами сухофруктів та горіхів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Курячу печінку помийте, зачистіть її від плівок та залишків крові, наріжте невеликими шматочками. Бекон можна взяти нарізаний або самостійно розрізати його на тонкі пластинки. Зелень помийте та порубайте ножем.
  • У мисці збийте куряче яйце. В отриману масу викладіть печінку.
  • Додайте до печінки насіння, сіль, мускатний горіх, спеції та рубану зелень, добре все перемішайте.
  • Візьміть прямокутну жароміцну форму, укладайте в неї смужки бекону внахлест, щоб їх кінці звисали з краю.
  • Потім у форму прямо на бекон викладіть підготовлену печінкову масу, розрівняйте її лопаткою.
  • На середину печінкової маси покладіть пару смужок бекону та загорніть до центру кінці бекону, що звисають із краю форми.
  • Форму закрийте фольгою, помістіть у велику ємність, заповнену до половини гарячою водою. Запікайте печінковий террин у духовці, розігрітій до 190 градусів протягом 2 годин.
  • Остудіть террин за кімнатної температури і вийміть форми.

Подавати його на стіл можна в теплому чи охолодженому вигляді. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь