Яскраве і смачне частування можна приготувати з гарбуза і рису. Солодка і ароматна каша стане відмінним рішенням для домашнього сніданку або перекусу. Беріть на замітку просту кулінарну ідею!
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 шт.
- Рис білий 200 гр.
- Молоко коров’яче 1 ст.
- Вода 400 мл.
- Сіль 1 щіпка
- Цукор-пісок 3 ст. л.
Кроки
- Промиваємо гарбуз і акуратно зрізаємо верхівку.
- Витягуємо м’якоть з насінням.
- М’якоть відварюємо близько 20 хвилин і подрібнюємо до стану пюре.
- У підсоленій воді варимо рис до напівготовності.
- Щільно викладаємо рис всередину підготовленого плоду.
- Наступним шаром кладемо гарбузову м’якоть.
- Зверху всипаємо цукор.
- Вливаємо сюди ж молоко і воду.
- Закриваємо заготовку верхівкою.
- Обгортаємо продукт фольгою і ставимо в духовку. Готуємо 1 годину 45 хвилин при температурі 190 градусів.
- Далі прибираємо фольгу і верхівку. Випікаємо ще 15 хвилин.
Ароматний гарбуз з рисовою начинкою готовий. Можна пробувати!