Цілий гарбуз, запечений в духовці з рисом

Яскраве і смачне частування можна приготувати з гарбуза і рису. Солодка і ароматна каша стане відмінним рішенням для домашнього сніданку або перекусу. Беріть на замітку просту кулінарну ідею!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
4 год 40 хвДрук
  • Промиваємо гарбуз і акуратно зрізаємо верхівку.
  • Витягуємо м’якоть з насінням.
  • М’якоть відварюємо близько 20 хвилин і подрібнюємо до стану пюре.
  • У підсоленій воді варимо рис до напівготовності.
  • Щільно викладаємо рис всередину підготовленого плоду.
  • Наступним шаром кладемо гарбузову м’якоть.
  • Зверху всипаємо цукор.
  • Вливаємо сюди ж молоко і воду.
  • Закриваємо заготовку верхівкою.
  • Обгортаємо продукт фольгою і ставимо в духовку. Готуємо 1 годину 45 хвилин при температурі 190 градусів.
  • Далі прибираємо фольгу і верхівку. Випікаємо ще 15 хвилин.

Ароматний гарбуз з рисовою начинкою готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь