Цукати з ревеню

Цукати з ревеню – це цікаве за смаком і дуже апетитне частування, яке сподобається і дорослим, і дітям. Такий натуральний десерт стане чудовою альтернативою іншим магазинним ласощам. Тому використовуйте нашу кулінарну ідею, щоб порадувати себе та приємно здивувати рідних.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
15 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти.
  • Стебла ревеню добре обдаємо під холодною водою і знімаємо з них тонку шкірку. Її можна підколупати ножем і стягнути руками.
  • Підготовлений ревінь обробляємо на шматочки і викладаємо в каструлю чи сотейник. Оптимальний розмір шматочків ревеню – 1 сантиметр. Рекомендується різати кубиками.
  • Засипаємо шматочки ревеню цукровим піском.
  • Добре все розмішуємо і залишаємо на кілька годин.
  • За цей час ревінь виділити багато вологи. Але якщо її недостатньо, підливаємо трохи звичайної води.
  • Ставимо заготовку на плиту та доводимо до кипіння.
  • Після цього прибираємо з плити і даємо отриманій масі охолонути близько 3-4 годин. Таку процедуру повторюємо рівно тричі.
  • Проварені шматочки ревеню злегка остуджуємо та розкладаємо на папір для випічки.
  • Відправляємо в розігріту до 90° духовку на 3-4 години. Найкраще відкрити дверцята або увімкнути режим конвекції.
  • Готові частування занурюємо у тарілку із цукровою пудрою.
  • Добре обвалюємо наші цукати в цукровій пудрі з усіх боків.

Цукати з ревеню готові. Пригощайтеся одразу або зберігайте у скляній тарі!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь