Варення з аґрусу з желатином

Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи. Тому якщо ви ще не заготовили корисне желе з аґрусу на зиму, то саме час це виправити.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Щоб приготувати варення з аґрусу з желатином, ягоди переберіть від сміття, гілочок, поганих ягід, помийте.
  • Залийте ягоди водою, доведіть до кипіння і проваріть кілька хвилин, щоб ягоди розм’якли.
  • Блендер подрібніть проварені ягоди до однорідного пюре.
  • У пюре додайте цукор та желатин, перемішайте. Залишіть на ніч у холодильнику.
  • Дістаньте заготівлю із холодильника, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
  • Розлийте гаряче варення по банках і закатайте.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь