Варення з кабачків та яблук

Варення з кабачків для багатьох звучить як щось дивовижне. Насправді це дуже смачні і апетитні ласощі! Особливо у поєднанні з фруктами та цитрусовими. Дивовижним варенням виходить з кабачків та яблук! Густе, соковите, бурштинове, воно просто тішить око!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Почнемо готувати варення з кабачків та яблук. Кабачки промиваємо, розрізаємо їх на половинки та очищаємо від насіння.
  • Тепер нарізаємо їх невеликими кубиками.
  • Яблука також миємо, видаляємо серцевину та насіння і ріжемо квадратиками.
  • Складаємо все в каструлю, вичавлюємо сік половинки лимона.
  • Перемішуємо та засипаємо цукром.
  • Залишаємо продукти на одну годину, щоб вони виділили достатньо соку для варіння.
  • Тепер ставимо варення на плиту, доводимо до кипіння масу і варимо на невеликому вогні годину, періодично помішуючи.
  • Розкладаємо бурштинове варення у стерилізовані банки та закочуємо їх.

Залишаємо в теплі до повного остигання.
Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь