Варення з обліпихи п’ятихвилинка на зиму

Варення з обліпихи п'ятихвилинка на зиму

Ароматне варення обліпихи можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього рецепт “п’ятихвилинка”. Яскраві ласощі можна додавати в чай, який буде особливо актуальний в зимову пору.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Перебираємо обліпиху від листя і дрібних забруднень, потім промиваємо її під холодною водою.
  • Перекладаємо ягоди в каструлю і засипаємо їх цукром. Старанно вимішуємо продукти лопаткою до виділення соку.
  • Відправляємо каструлю з вмістом на плиту. Доводимо масу до кипіння.
  • Після кипіння варимо ласощі на великому вогні 5 хвилин. У процесі варіння перемішуємо продукт.
  • Гаряче обліпихове варення відразу переливаємо в чисті і сухі банки. Закриваємо тару кришкою, даємо їй охолонути і ставимо на зберігання. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь