Вареники з вишнею на кефірі

Вареники з вишнею на кефірі

У домочадців будь-якого різновиду вареники високо котируються і в якості основного блюда, і перекусу. А соковиті кисло-солодкі вареники з вишнею на кефірі — це ще й десерт. Сьогодні з радістю поділюся з вами своїм улюбленим простим і бюджетним рецептом.

Вареники з вишнею на кефірі виходять дуже ніжними і пишними. Крім того, ідеальне поєднання вишні та малини дає неповторний смак і прекрасно доповнює цю страву. Ягоди можна брати як свіжі, так заморожені, в залежності від пори року. З огляду на, що сезон свіжої вишні в самому розпалі, раджу зупинити свій вибір саме на ній. Ну що ж, давайте приступимо до приготування цього домашнього, затишного страви!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Ягоди вимийте, з вишні видаліть кісточки. Викладіть на сито, щоб стекла вода.
  • Змішайте кефір кімнатної температури з сіллю.
  • Просійте борошно з содою в глибоку миску. Сформуйте з борошна гірку, в центрі зробіть невелике поглиблення.
  • Влийте рідку суміш в суху і замішайте тісто.
  • З отриманого тіста сформуйте рулет і розріжте його навпіл. Кожну половину знову сформуйте в рулет і розріжте його на 11 частин. Таким чином у вас вийде 22 шматочки тіста.
  • Кожен шматочок розкачайте в кружок і викладіть на нього начинку: вишню, малину і трохи цукру. Скріпіть краю від низу до верху, щоб вийшли вареники.
  • Варіть вареники близько 4 хвилин після закипання.

Цю страву дуже люблять в нашій родині, сподіваюся і вам цей рецепт стане в нагоді. Готуйте із задоволенням і смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь