Панна-котта на какао
Рецепт цього десерту ви можете зустріти на сторінках соціальних мереж із дещо іншою назвою, моя версія інтерпретована під його смак.
А на смак вегетаріанська Панна-котта дуже схожа на м’яке морозиво. Не вірите? Тоді обов’язково приготуйте, щоб переконатися у цьому.
І нехай час приготування вас не лякає, активний процес займає не більше 10 хвилин, решта часу йде на стабілізацію десерту.
Як приготувати “Вегетаріанська панна-котта” покроково з фото в домашніх умовах
Інгредієнти
Порції: –+
- Агар-агар 4 гр.
- Какао ½ ст. л.
- Кокосове молоко 160 мл.
- Ванільний цукор 10 гр.
Кроки
- Для приготування паннакотти знадобиться: кокосове молоко, агар-агар, ванільний цукор (або інший підсолоджувач), порошок какао.
- 4 г агар-агару змішати з 2 ст. л. кокосове молоко. Відставити.
- Молоко, що залишилося, з 160 мл з’єднати з 0.5 ст. л. какао та 10 г ванільного цукру.
- До готової суміші акуратно ввести суміш із загусником. Поставити на повільний вогонь та довести до кипіння 1-2 хв. Зняти із плити. Збити занурювальним блендером до пишності, роблячи масу пористою.
- Перелити у форму. Відправити в холодильник для застигання приблизно на 2 години.
- Застиглий десерт вегетаріанська панна-котта готовий до вживання. Смачного!