Вегетаріанська панна-котта

Панна-котта на какао

Рецепт цього десерту ви можете зустріти на сторінках соціальних мереж із дещо іншою назвою, моя версія інтерпретована під його смак.

А на смак вегетаріанська Панна-котта дуже схожа на м’яке морозиво. Не вірите? Тоді обов’язково приготуйте, щоб переконатися у цьому.

І нехай час приготування вас не лякає, активний процес займає не більше 10 хвилин, решта часу йде на стабілізацію десерту.

Як приготувати “Вегетаріанська панна-котта” покроково з фото в домашніх умовах

Інгредієнти
Порції: +1
  • Агар-агар 4 гр.
  • Какао ½ ст. л.
  • Кокосове молоко 160 мл.
  • Ванільний цукор 10 гр.
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Для приготування паннакотти знадобиться: кокосове молоко, агар-агар, ванільний цукор (або інший підсолоджувач), порошок какао.
  • 4 г агар-агару змішати з 2 ст. л. кокосове молоко. Відставити.
  • Молоко, що залишилося, з 160 мл з’єднати з 0.5 ст. л. какао та 10 г ванільного цукру.
  • До готової суміші акуратно ввести суміш із загусником. Поставити на повільний вогонь та довести до кипіння 1-2 хв. Зняти із плити. Збити занурювальним блендером до пишності, роблячи масу пористою.
  • Перелити у форму. Відправити в холодильник для застигання приблизно на 2 години.
  • Застиглий десерт вегетаріанська панна-котта готовий до вживання. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь