Вермішелевий суп з свининою

Вермішелевий суп з свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на підготовку якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перша страва приємно здивує вас своїм наваристим бульйоном, соковитими овочами і смачними дрібними макаронами.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Довільно нарізану свинину укладаємо в сотейник і заливаємо водою.
  • На сильному полум’ї доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і, зменшивши нагрів, Томимо 5 хвилин.
  • Закидаємо в каструлю дрібні кубики цибулі і терту моркву, солимо, орієнтуючись на свій смак, і варимо протягом 15 хвилин.
  • Приправляємо страву спеціями, засипаємо вермішель і перемішуємо – витримуємо на вогні ще 5 хвилин.
  • Доповнюємо супчик подрібненою зеленню, кип’ятимо і переходимо до сервіровки.

Наваристий і ситний суп готовий – пробуємо. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь