Вермішелевий суп з свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на підготовку якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перша страва приємно здивує вас своїм наваристим бульйоном, соковитими овочами і смачними дрібними макаронами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий ошийок 200 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Морква ½ шт.
- Вермішель 4 ст. л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Довільно нарізану свинину укладаємо в сотейник і заливаємо водою.
- На сильному полум’ї доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і, зменшивши нагрів, Томимо 5 хвилин.
- Закидаємо в каструлю дрібні кубики цибулі і терту моркву, солимо, орієнтуючись на свій смак, і варимо протягом 15 хвилин.
- Приправляємо страву спеціями, засипаємо вермішель і перемішуємо – витримуємо на вогні ще 5 хвилин.
- Доповнюємо супчик подрібненою зеленню, кип’ятимо і переходимо до сервіровки.
Наваристий і ситний суп готовий – пробуємо. Приємного апетиту!