Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з фото.
Відбивні зі свинини з помідорами і сиром в духовці
Це чудовий рецепт відбивних зі свинини. Запікати страву будемо в духовці, частування вийде ароматним, з золотистою скоринкою зовні і ніжне всередині. Таке м’ясо з помідорами і сиром можна назвати справжнім кулінарним шедевром.
Інгредієнти:
- свинина – 500 г;
- ріпчаста цибуля – 2 шт.;
- твердий сир – 200 г;
- помідори – 2-4 шт.;
- часник – 3 зубки;
- майонез – 2 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- петрушка – 2 гілочки;
- французька гірчиця – 2 ст. л.;
- рослинна олія для змащування дека.
Приготування:
- Свинину промиваємо, шаткуємо плоскими скибочками, відбиваємо кухонним молоточком.
- Деко промазуємо маслом і розкладаємо м’ясо.
- Знімаємо з лушпиння часнику і подрібнюємо.
- Натираємо сир.
- Петрушку дрібно рубаємо.
- У глибокій мисці змішуємо підготовлені компоненти з гірчицею і майонезом, додаємо сіль і мелений чорний перець. Ретельно розмішуємо, гірчично-сирна суміш повинна стати однорідною.
- Очищаємо цибулю, кришимо півкільцями. Укладаємо зверху на свинину.
- Тепер на черзі помідори, порізані кружальцями.
- Покриваємо зверху гірчично-сирною масою, накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину при 220 °С.
Відбивні зі свинини під сиром і помідорами
Наступний рецепт відбивних зі свинини, запечених в духовці сподобається не менше. Блюдо будемо готувати з помідорами і сиром, результат перевершить всі очікування. Обов’язково побалуйте домочадців таким обідом або вечерею.
Інгредієнти:
- свиняча корейка – 1 кг;
- ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- помідори – 1 шт.;
- сир – 80 г;
- зелень петрушки – 1 пучок;
- часник – 2 зубки;
- майонез – 40 г;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- спеції для м’яса, червоний гострий мелений перець – за смаком;
- сіль і чорний свіжий мелений перець – за смаком.
Приготування:
- Промиваємо м’ясо, нарізаємо скибочками, відбиваємо кухонним молотком з обох сторін. Реалізуємо свинину на дошку, солимо, перчимо і приправляємо спеціями. Укладаємо відбивні один на одного, маринуємо 15-20 хвилин.
- Подрібнюємо зелень, шаткуємо у вигляді тонких часточок помідор, а також нарізаємо півкільцями цибулю і очищаємо часник.
- Деко змащуємо маслом, розкладаємо м’ясо в один шар.
- Відправляємо свинину в духову шафу, прогрітий до 220 °С на 15 хвилин.
- Кілька зубків часнику подрібнюємо, змішуємо з майонезом.
- Дістаємо відбивні, на яких зверху з’явилася скориночка.
- Прибираємо зайву рідину, змащуємо м’ясо майонезно-часниковою сумішшю.
- Зверху розкладаємо цибулю.
- Посипаємо петрушкою і укладаємо помідори.
- Засипаємо потертим сиром.
- Запікаємо в духовій шафі 5-7 хвилин при 240-250 °С.
- Дістаємо деко, перекладаємо частування на тарілку і подаємо до столу з будь-яким гарніром.
Відбивні в духовці з сиром і помідорами
Наступний рецепт обов’язково потрібно взяти на замітку, так як відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром таким чином, виходять соковиті і м’які. Повірте, такий обід або вечерю всі оцінять по достоїнству.
Інгредієнти:
- свиняча корейка – 500 г;
- яйця – 2 шт.;
- пшеничне борошно – 50 р;
- помідори – 2 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- зелень – 10 г;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- сіль – 3 щіпки;
- чорний мелений перець – 3 щіпки.
Приготування:
- Помите м’ясо нарізаємо шматками. Перекладаємо в пакет або загорнути в плівку, відбиваємо кухонним молоточком, тільки тією стороною, на якій немає зубчиків.
- Обсипаємо підготовлені скибочки борошном.
- Опускаємо в збиті яйця.
- Прогріваємо на сковороді рослинну олію, обсмажуємо м’ясо по 1 хвилині з кожної сторони, зробивши середній вогонь.
- Перекладаємо золотисту свинину на деко, який спочатку посипаємо невеликою кількістю цибулі.
- Засипаємо м’ясо подрібненою зеленню, солимо і перчимо.
- Зверху викладаємо тонкі скибочки помідорів.
- Посипаємо тертим сиром і відправляємо запікатися в духовку на 8-10 хвилин при 180-200 °С. Подаємо страву до столу в гарячому вигляді.
Відбивні з сиром
Існують як прості, так і складні рецепти відбивних зі свинини. Але це не принесе особливих турбот. М’ясо запечемо в духовці з помідорами і сиром, частування вийде дивовижним.
Інгредієнти:
- свинячі битки – 2 шт.;
- печериці – 5-6 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- пармезан – 50 г;
- рослинна олія – 1 ст. л.;
- сіль, чорний мелений перець – за смаком;
- мелений коріандр – за смаком.
Приготування:
- Промиваємо м’ясо, гарненько відбиваємо до тих пір, поки кожен шматочок не стане більше в два рази. Солимо, перчимо, заправляємо коріандром. Наполягаємо м’ясо 10-15 хвилин.
- Прогріваємо сковороду з рослинною олією, обсмажуємо заготовки з двох сторін по 3 хвилини, зробивши середній вогонь.
- Деко поливаємо жиром, що виділився в процесі смаження, і розкладаємо відбивні.
- Посипаємо їх подрібненими сирими печерицями.
- Зверху кладемо пластини помідора, перчимо.
- Засипаємо все потертим сиром і відправляємо запікатися в духовку на півгодини при 200 °С.
Як тільки з’явиться золотава скоринка, подаємо страву до столу з будь-яким гарніром.
Відбивні зі свинини в духовці з помідорами і сиром
Бажаєте порадувати домочадців або друзів ситним та смачним обідом? Тоді до ваших послуг незвичайний і оригінальний рецепт відбивних зі свинини. М’ясо запікається в духовці з помідорами і сиром, в результаті виходить чудове блюдо.
Інгредієнти:
- антрекот свинячий – 2 шт.;
- помідори – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сир – 250 г;
- майонез – 3 ст. л.;
- чорний мелений перець – за смаком;
- сіль – за смаком.
Приготування:
- Обполіскуємо антрекоти, перекладаємо на обробну дошку, відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком.
- Заготовки укладаємо на деко, солимо і перчимо.
- Змащуємо м’ясо майонезом.
- Шаткуємо помідори гуртками, це буде наступний шар.
- Натираємо сир. Очищаємо цибулю, рубаємо півкільцями. Викладаємо ці компоненти зверху.
- Знову промазуємо майонезом, знову кладемо помідори і ще раз засипаємо сиром.
Відправляємо блюдо в духовку на 25 хвилин при 200 °С. Потім зменшуємо температуру до 150 °С і готуємо ще 10 хвилин. Подаємо дуже смачне м’ясо до столу в гарячому вигляді.
Свинячі відбивні з помідорами і сиром
А ось ще один цікавий і досить простий рецепт відбивних зі свинини. М’ясо, запечене в духовці з помідорами і сиром, завжди виходить ніжним і соковитим. Це відмінний варіант для обіду або вечері.
Інгредієнти:
- свиняча корейка – 500 г;
- помідори – 2 шт.;
- майонез – за смаком;
- сіль, перець – за смаком.
Приготування:
- Промиваємо свинину нарізаємо порційними шматочками.
- Відбиваємо кухонним молотком, солимо і перчимо.
- Перекладаємо м’ясо на деко.
- Зверху розкладаємо помідори, порізані кружальцями.
- Змащуємо все майонезом.
- Посипаємо тертим сиром.
- Відправляємо запікатися в духовку на півгодини при 180 °С. Подаємо страву до столу з овочами і картопляним гарніром.
Свинячі відбивні з помідорами і сиром
Багато хто з нас не можуть протягом довгого часу обходитися без м’яса. Обов’язково візьміть на замітку цей рецепт дивовижно смачних відбивних, результат перевершить всі очікування.
Інгредієнти:
- свинина (биток) – 400-500 г;
- помідори – 1-2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сир – 200 г;
- рослинна олія;
- сіль, перець, зелень – за смаком.
Приготування:
- Ретельно промиваємо м’ясо, шаткуємо скибочками. Просушуємо, використовуючи паперові серветки, а потім всі шматочки відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком. Заготовки солимо і перчимо.
- Знімаємо з лушпиння цибулі, подрібнюємо, укладаємо на свинину. Потім можна скласти шматочки м’яса один на одного і маринувати 15 хвилин. Якщо не збираєтеся відразу готувати відбивні, тоді поставте їх у холодильник.
- Деко змащуємо маслом, кладемо свинину з цибулею. Зверху трохи скроплюємо маслом.
- Укладаємо часточки помідорів. Відправляємо блюдо в духовку, прогрітий до 180 °С.
- Як тільки зверху з’явиться рум’яна кірочка, дістаємо деко і посипаємо м’ясо тертим сиром.
- Знову відправляємо в духовку на 7 хвилин.
Кожен описаний рецепт відбивних зі свинини простий і оригінальний. Приготуйте таке м’ясо в духовці з помідорами і сиром – всі отримають справжнє задоволення.