Молочні десерти
Приготування власного домашнього морозива – це веселе та смачне заняття для літніх місяців. Полуничне морозиво – відмінний вибір, коли сезон солодкої, червоної полуниці у самому розпалі.
Серрадура (Serradura), також відома як “дерево пили” або “португальська пилка”, – це традиційний португальський десерт, який часто готують у Макао (територія
Простий спосіб приготувати смачне домашнє морозиво – з йогурту. Оцініть оригінальний рецепт і подавайте його на десерт. Підходить і для дитячої кухні.
Яскраве полуничне морозиво можна приготувати в домашніх умовах за простим рецептом. Використовуйте кулінарну ідею для своїх десертів. Порадуйте близьких смачними ласощами.
Апетитне морозиво з шоколадом не складно приготувати в домашніх умовах. Яскравий натуральний десерт сподобається і дорослим і дітям. Візьміть на замітку кулінарну ідею!
Смачне морозиво в домашніх умовах можна приготувати за допомогою морозивниці. Ласощі готуються швидко і без особливих зусиль. Подавайте частування як десерт!
Оригінальна ідея приготування домашнього морозива – з бананів. Яскравий і ніжний на смак десерт порадує вас і ваших близьких. Оцініть просте у виконанні частування!
Солодке і ніжне домашнє морозиво можна приготувати зі згущеного молока. Оригінальний десерт порадує і дорослих, і дітей. На приготування страви не піде багато часу.
Морозиво з молока і вершків без морозивниці відноситься до сорту «пломбір» і в домашніх умовах його можна легко приготувати і без морозивниці, тільки потрібен час. Для ніжної текстури...
Цікавий спосіб приготувати домашнє морозиво – за одну хвилину. Візьміть на замітку дивовижний рецепт смачних і яскравих ласощів. Оцінять дорослі і діти.
Ніжне вершкове морозиво можна приготувати за простим рецептом в домашніх умовах. Готові ласощі можна подавати як десерт, доповнивши сиропами за смаком.
Легкий і смачний десерт для ласунів. Молочне суфле піде “на ура” в спекотний літній час, його освіжаючий смак гідно оцінять дорослі і діти. Прикрасити його можна ягодами, пісочною.
Легке, як хмара, з ароматом ванілі суфле pino подарує справжню насолоду. Цей чудовий французький десерт готується з доступного набору продуктів за досить зрозумілою і простою технологією.
Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.