Ванільне суфле pino в домашніх умовах

Легке, як хмара, з ароматом ванілі суфле pino подарує справжню насолоду. Цей чудовий французький десерт готується з доступного набору продуктів за досить зрозумілою і простою технологією.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • У каструлю влийте молоко, викладіть вершкове масло і ванільний екстракт, доведіть інгредієнти до кипіння.
  • В іншій ємності змішайте жовтки, половину цукру, просіяне борошно і розпушувач для тіста. Потім частинами вливайте молочну суміш і перемішуйте інгредієнти до однорідності. Поставте ємність на вогонь і варіть масу до загустіння.
  • Окремо збийте білки до отримання пишної піни, поступово всипте цукор, не припиняючи збивати.
  • Акуратно перекладіть білкову масу до основного тіста і вимісіть його повільними круговими рухами. Формочки для суфле змастіть вершковим маслом і просипте цукром. Розкладіть тісто по формах.
  • Випікайте суфле Піно в духовці при 190 градусах 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте ще 5-7 хвилин.

Ванільне суфле pino виходить дуже повітряним і смачним.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь