Пироги з сиром
Складно посперечатися з тим фактом, що сир – це справді геніальний кулінарний винахід. Його подають на стіл як закуску, додають до супів, інших страв або салатів. Звичайно, і пироги часто готують із цим молочним продуктом.
Рецепти пирогів з сиром
М’який вершковий смак добре доповнює будь-яке частування, а розплавлений в духовці він виглядає настільки апетитно, що встояти майже неможливо. Кулінари продовжують удосконалювати рецепти пирогів із сиром, приготувати їх можна як на свято, так і просто для того, щоб побалувати близьких. Для цього вироби підійдуть десятки видів сиру: від тягучої моцарели до жорсткого адигейського або пікантного чеддера.
П’ять найчастіше використовуваних інгредієнтів у рецептах:
- Яйця.
- Борошно пшеничне.
- Твердий сир.
- Вершкове масло.
- Курячі яйця.
Неймовірно смачною виходить випічка з додаванням кількох сортів популярного молочного продукту, а приправлені спеціями та прикрашені травами частування стануть родзинкою будь-якого меню. Крім того, додатково як начинка можна використовувати м’ясо, є вегетаріанські варіанти з овочами та грибами. Оригінальні комбінації – чудова можливість виявити ініціативу. Сир чудово поєднується з більшістю інших інгредієнтів, тому варіацій приготування випічки з ним безліч, все залежить лише від фантазії кухаря. Сирні пироги зустрічаються майже в кожній національній кухні – від Європи до Азії, тому будь-хто зможе знайти ідею на власний смак.