Яблучний глінтвейн у домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним смаком та ароматом. Подавайте безалкогольний зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей із близькими та друзями. Для приготування ароматного глінтвейну використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сік яблучний освітлений 1.5 л.
- Апельсин 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Кориця мелена 1 щіпка
- Порошок імбирний 1 щіпка
- Стружка кокосова для прикраси
Кроки
- Промиваємо апельсин. Найкраще вибирати рубіновий фрукт.
- Промиваємо і ділимо на часточки яблуко.
- На такі ж часточки обробляють ароматний апельсин.
- Яблучний сік вливаємо в сотейник і нагріваємо.
- Опускаємо в гарячий сік яблучні часточки.
- Через пару хвилин приєднуємо апельсин.
- Викладаємо пряні спеції.
- Доводимо вміст до кипіння, варимо пару хвилин на тихому вогні і вимикаємо плиту.
Яскравий яблучний глінтвейн в домашніх умовах готовий. Розливайте по склянках, прикрашайте кокосовою стружкою і пробуйте!