Зі смачної і поживної яловичини виходять кращі стейки. Спробуйте приготувати їх на грилі. Порадуйте себе і близьких яскравою м’ясною вечерею. Доповнити продукт можна овочами або іншим гарніром на ваш розсуд.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина Мармурова 300 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова 1 ч. л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти.
- На мармурових стейках робимо кілька акуратних проколів.
- Залишаємо шматочки, поки вони не розморозяться до кімнатної температури.
- Гриль обмазуємо оливковою олією. Кладемо сюди підготовлені шматки яловичини. Солимо і перчимо їх.
- Готуємо з обох сторін. На кожну – не більше 5-и хвилин.
- Далі м’ясо перекладаємо в глибоку тарілку і щільно закриваємо фольгою. Ми залишаємо на пару хвилин.
Витягуємо стейки з мармурової яловичини і перекладаємо на тарілку. Готово, пробуйте!