Як посмажити стейк з яловичини на грилі

стейк з яловичини на грилі

Зі смачної і поживної яловичини виходять кращі стейки. Спробуйте приготувати їх на грилі. Порадуйте себе і близьких яскравою м’ясною вечерею. Доповнити продукт можна овочами або іншим гарніром на ваш розсуд.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • На мармурових стейках робимо кілька акуратних проколів.
  • Залишаємо шматочки, поки вони не розморозяться до кімнатної температури.
  • Гриль обмазуємо оливковою олією. Кладемо сюди підготовлені шматки яловичини. Солимо і перчимо їх.
  • Готуємо з обох сторін. На кожну – не більше 5-и хвилин.
  • Далі м’ясо перекладаємо в глибоку тарілку і щільно закриваємо фольгою. Ми залишаємо на пару хвилин.

Витягуємо стейки з мармурової яловичини і перекладаємо на тарілку. Готово, пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь