Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’ясо покривається апетитною рум’яною скоринкою і залишається дуже соковитим всередині.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 500 гр.
- Гірчиця 6 ст. л.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Свинину помийте і просушіть паперовими рушниками.
- М’ясо наріжте шматками по 1,5-2 сантиметри завтовшки. Змастіть м’ясо сіллю, спеціями і гірчицею, залиште на 30 хвилин маринуватися.
- Сковороду змастіть рослинною олією, встановіть її над гарячим вугіллям. Викладіть м’ясо і смажте його 5 хвилин з одного боку.
- Потім переверніть стейки і готуйте 5 хвилин з іншого боку. Повторіть процедуру ще раз.
Подавайте стейк гарячим зі свіжими овочами.