Хочете приготувати справжній соковитий яловичий стейк з кров’ю. Тоді беріть на замітку докладний кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких яскравим ресторанним блюдом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина мармурова 700 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Шматок яловичини промиваємо під водою, після акуратно зрізаємо зайві плівки і жилки. Ділимо м’ясо однаковими по товщині стейками.
- Далі кожен шматочок натираємо сіллю і меленим перцем.
- Кладемо підготовлені продукти на добре розігріту сковороду. Бажано вибирати посуд з антипригарним покриттям.
- Готуємо продукт рівно по 90 секунд з обох сторін. Цей час необхідно дотримуватися, щоб отримати потрібне прожарювання.
Соковиті яловичі стейки з кров’ю готові. Можна пробувати!