Як правильно приготувати стейк зі свинини з кров’ю

Стейк – це великий шматок смаженого м’яса. Він виходить підсмаженим зовні і соковитим всередині. У ресторанах пропонують кілька способів прожарювання. Ми розповімо, як в домашніх умовах приготувати смачний свинячий стейк з кров’ю на сковороді.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками.
  • Наріжте м’ясо поперек волокон на шматки по 2-3 сантиметри завтовшки.
  • Злегка відбийте м’ясо кухонним молотком, змастіть оливковою олією і залиште на 15-20 хвилин.
  • Поставте сковороду на сильний вогонь, влийте рослинну олію. Потім викладіть м’ясо і смажте по 2-3 хвилини з кожного боку.
  • Щоб перевірити ступінь прожарювання, трохи натисніть на м’ясо, якщо виділяється червона рідина, то стейк вийшов з кров’ю. Зніміть м’ясо зі сковороди, посипте крупною сіллю і меленим перцем.

Подавати стейк слід відразу ж, інакше він втратить свої смакові властивості.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь