Як приготувати маринад для червоної цибулі в домашніх умовах

маринад для червоної цибулі

Маринована цибуля є чудовою альтернативою сирій. Вона не має неприємного запаху і гострої гіркоти. Ми розповімо про дуже простий спосіб маринування червоної цибулі, який легко можна повторити у себе вдома.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Цибулю очистіть від лушпиння, обполосніть і наріжте тонкими півкільцями.
  • Цибулю перекладіть в миску і займіться маринадом.
  • У гарячу воду всипте сіль і цукор, перемішайте до повного розчинення. Потім влийте оцет і перемішайте. Маринадом залийте цибулю, вона повинна повністю покритися рідиною.
  • Приблизно через годину цибуля дійде до потрібної кондиції. Відкиньте її на друшляк і злийте маринад.

Мариновану цибулю можна подавати до м’яса, риби або додавати її в салат.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь