Маринована цибуля є чудовою альтернативою сирій. Вона не має неприємного запаху і гострої гіркоти. Ми розповімо про дуже простий спосіб маринування червоної цибулі, який легко можна повторити у себе вдома.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля червона 2 шт.
- Оцет столовий 9% 2 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Вода 1 ст.
Кроки
- Цибулю очистіть від лушпиння, обполосніть і наріжте тонкими півкільцями.
- Цибулю перекладіть в миску і займіться маринадом.
- У гарячу воду всипте сіль і цукор, перемішайте до повного розчинення. Потім влийте оцет і перемішайте. Маринадом залийте цибулю, вона повинна повністю покритися рідиною.
- Приблизно через годину цибуля дійде до потрібної кондиції. Відкиньте її на друшляк і злийте маринад.
Мариновану цибулю можна подавати до м’яса, риби або додавати її в салат.
Приємного апетиту!