Яблуко перетворює звичайну запіканку в ніжне суфле. Текстура десерту стає гладкою і тане. Такий десерт прекрасно підійде для полудня.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кисломолочний сир 9% 400 гр.
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Яблуко 2 шт.
- Рослинна олія 1 ч. л.
- Куряче яйце 3 шт.
Кроки
- Яблука помийте, виріжте серцевину з насінням. Натріть фрукти на крупній тертці.
- У миску до яблук всипте просіяне борошно і розбийте яйця, перемішайте. Потім додайте сир, змішайте інгредієнти. Щоб маса була більш однорідною, скористайтеся блендером.
- Форму для запіканки змастіть рослинною олією, викладіть в неї сирну масу.
- Випікайте запіканку при 160-170 градусах 40-50 хвилин.
- Запіканку трохи остудіть, наріжте на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!