Цибуля- невід’ємний компонент багатьох салатів. Пропонуємо вам рецепт швидкого маринування, за яким у вас вийде смачна і хрустка цибулька.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Оцет столовий 9% 60 мл.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Сіль ½ ст. л.
- Вода 250 мл.
Кроки
- Цибулю очистіть від лушпиння, обполосніть і наріжте півкільцями.
- У каструлю влийте воду, додайте цукор і сіль. Влийте оцет, доведіть маринад до кипіння, кип’ятіть протягом 1 хвилини і знімайте з вогню.
- Гарячим маринадом залийте цибулю. Залиште цибулю в маринаді до повного охолодження.
- Приблизно через півгодини, злийте маринад.
Цибуля готова для додавання в салат.
Приємного апетиту!