Як швидко замаринувати цибулю в оцті і цукрі

Для маринування цибулі найчастіше використовують столовий оцет. Якщо ви хочете отримати за смаком більш ніжну і нейтральну цибулю, то додайте в маринад більше цукру, це нейтралізує натуральну гіркоту сирої цибулі і кислоту оцту.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.
  • Перекладіть цибулю в миску відповідного розміру.
  • Додайте до цибулі цукор і гарячу воду, добре перемішайте. Далі влийте оцет і ще раз перемішайте цибулю.
  • Накрийте миску і залиште цибулю маринуватися приблизно на 1 годину. Потім відкиньте цибулю на друшляк і дайте рідині стекти.

Маринована цибуля готова, можна використовувати її в приготуванні салатів та інших страв.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь