Як спекти повітряну дріжджову ватрушку з сиром і ягодами

Сирні ватрушки з ягодами можуть стати улюбленими ласощами сім’ї: вони пишні, ароматні і надзвичайно смачні, їх можна готувати всією сім’єю і додавати в начинку будь-які ягоди, які подобаються домашнім. Регулювати кислоту начинки можна в залежності від виду використовуваних ягід, додаючи або зменшуючи кількість цукру.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Тісту дати розморозитися в теплому приміщенні, духовку попередньо включити на 180 градусів.
  • Сир розтерти з цукром, яйцем, жовтками, додатково можна збити сирну масу блендером, щоб вийшла однорідна паста.
  • Тісто розділити на 12 частин і скачати з них кульки, кожну розплющити, в центрі зробити поглиблення.
  • У кожне поглиблення викласти начинку з сиру, зверху розподілити ягоди і посипати коричневим цукром як начинку, так і тісто.
  • Заготовки випікати на деко з пергаментом протягом 25 хвилин при середньому нагріванні духовки.

Подавати можна теплими або повністю остиглими, прикрасивши цукровою пудрою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь