Спосіб соління з лушпинням цибулі особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і стає ще ніжнішим! Такі ласощі стануть основою безлічі домашніх делікатесів. Просто пальчики оближеш!
Як засолити сало з лушпинням цибулі в розсолі
Інгредієнти
Порції: –+
- Сало свиняче 800 гр.
- Вода 1 л.
- Цибулева лушпиння 2 жмені
- Сіль 5 ст. л.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Перець запашний горошок 7 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Кмин 1 щіпка
- Часник 6 зубців
- Суміш перців за смаком
На порцію
Калорії: 341 ккал
Білки: 0.6 г
Жири: 36.4 г
Вуглеводи: 2.8 г
Кроки
- Лушпиння цибулі промиваємо і вичавлюємо.
- Додаємо його у воду, засипаємо сіль, цукровий пісок, кладемо лавровий лист, кмин та перець горошком. Ставимо все на плиту та доводимо до кипіння.
- У цей час почистимо і промиємо сало, а також поріжемо брусочками його приблизно 5 на 7 см.
- Відправляємо сало в каструлю з розсолом та проварюємо на помірному вогні 15 хв. Потім витримуємо сало за кімнатної температури 12 годин.
- Часник чистимо від лушпиння, дрібно кришимо і змішуємо з сумішшю перців.
- Обвалюємо кожен шматочок сала у приготовленій суміші та загортаємо їх у целофан. Відправляємо в холодильник на кілька годин.
Смачного!