Як зварити варення з обліпихи без кісточок?

варення з обліпихи без кісточок

Ароматне і дивовижне за смаком домашнє варення виходить з обліпихи. Приготуйте оригінальні ласощі без кісточок і порадуйте себе ніжним продуктом холодною зимою.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Перебираємо обліпиху і викладаємо її в невелику каструлю.
  • Заливаємо інгредієнт холодною водою і залишаємо хвилин на 10. За цей час спливе все сміття.
  • Очищений продукт засипаємо половиною цукру і подрібнюємо в блендері. Нам необхідно отримати сік з м’якоттю без кісточок і шкірки.
  • Отриману рідину переливаємо в каструлю.
  • Засипаємо масу цукром і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин. При цьому активно розмішуємо вміст.
  • Готове обліпихове варення без кісточок можна відразу переливати в підготовлену банку. Закриваємо заготовку кришкою і ставимо на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь