Як зварити варення з ревеню з полуницею

варення з ревеню з полуницею

Дуже цікавий небанальний рецепт представлений вашій увазі. Варення з ревеню з полуницею виходить красивого червонуватого кольору, в міру густе і неймовірно смачне: такий тонкий солодко-кислий смак, який запам’ятається Вам надовго.

Варення готується дуже просто, без довгих уварювань і настоювань. Крім незвичайного смаку, воно має ще й непередаваний аромат. А якщо ви хочете отримати більш солодкий варіант, просто збільште обсяг цукру, що додається. Це правило також застосовується у випадку, якщо у вас не найсолодша полуниця.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Ревінь промийте, насухо витріть і звільніть від верхньої тонкої плівки.
  • Наріжте рослину невеликими шматочками, викладіть в каструлю і засипте здебільшого простого цукру. Накрийте все це кришкою і залиште на 1 годину.
  • Вимийте і обсушіть полуницю, видаліть хвостики у ягід. Викладіть в глибоку миску і засипте частиною звичайного цукру, що залишилася.
  • Змішайте ревінь і полуницю в одній каструлі і відправте все це на слабкий вогонь.
  • Додайте до майбутнього варення цукор для мармеладу і перемішайте.
  • Закипіле варення розлийте по заздалегідь простерилізованим баночках. Закрийте кришками і відправте остигати, перевернувши банки догори дном.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь