Справжній англійський сніданок ніколи не обходиться без яєчні з беконом. Готувати її швидко і просто, а інгредієнти завжди доступні в будь-якому магазині. Таке блюдо ідеально для сніданку, так як воно виходить дуже апетитним, ситним і забезпечить вас силами на весь день.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 3 шт.
- Бекон 60 гр.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
Кроки
- Готуємо всі необхідні продукти. Найкраще підійдуть яйця побільше і копчений бекон.
- Нарізаємо бекон тонкими пластинками. Можна також використовувати і готову нарізку. За смаком можна розрізати кожну пластинку на шматочки поменше.
- Розігріваємо сковороду і викладаємо на неї скибочки бекону. Смажимо їх приблизно по 3 хвилини з обох сторін до золотистої скоринки. Якщо жир починає бризкатися, зменшуємо вогонь.
- Відсуваємо бекон лопаткою в сторони і обережно розбиваємо яйця в центр сковороди так, щоб жовтки залишалися цілими. Смажимо яєчню на середньому вогні протягом 5 хвилин. Жовток повинен бути напіврідким.
Розкладаємо блюдо по тарілках і зверху прикрашаємо зеленню. Подаємо окремо або з овочами. Приємного апетиту!