Зелений борщ на кефірі – оригінальне кулінарне рішення для домашнього столу. Обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом, щоб урізноманітнити меню та приємно здивувати рідних. Ваші близькі не зможуть встояти перед цікавим смаком і апетитним свіжим ароматом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Щавель 1 пучок
- Кріп 1 пучок
- Цибуля зелена 1 пучок
- Огірок 3 шт.
- Куряча грудка 250 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Кефір 2 ст.
- Сметана 40% 3 ст.л.
- Вода 1 ст.
- Сіль на смак
- Перець чорний мелений на смак
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Пучок промитого та обсушеного щавлю нарізаємо.
- Кладемо щавель на друшляк і обдаємо окропом. Даємо повністю стекти рідини.
- Подрібнюємо решту зелені зі списку.
- Викладаємо щавель та зелень у велику каструлю. Сюди ж натираємо на тертці огірки.
- Доповнюємо продукти відвареною куркою, яку попередньо поділяємо на волокна.
- Приєднуємо до маси відварені та подрібнені курячі яйця.
- Заливаємо заготовку кефіром. Солимо і перчимо до смаку.
- Вливаємо холодну кип’ячену воду і додаємо сметану. Акуратно все перемішуємо.
Зелений борщ готовий на кефірі. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!