Куряча печінка з яблуками в духовці

Раніше вся куряча печінка у мене йшла на паштет. Його я готую по одному і тому ж рецепту вже кілька років поспіль. Паштет з курячої печінки – найніжніша закуска, у якій майже немає мінусів. Тільки ось набридає він швидко. І тоді доводиться подавати до столу, наприклад, печінку з яблуками. Відмінна альтернатива, я вважаю.

Готується печінку з яблуками буквально за дві секунди. Це просте основне блюдо, яке, навіть якщо дуже постаратися, ну ніяк не вдарить по вашому гаманцю. Проте, курячу печінку, запечену з яблуками, не соромно подати на стіл, навіть якщо ви приймаєте гостей. Перевірте самі!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуйте курячу печінку: обріжте плівку, сам субпродукт промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте печінку великими шматочками.
  • Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями. Кислі зелені яблука наріжте тонкими пластинами. Рукав для запікання збризніть олією зсередини.
  • Першим шаром перемістіть в рукав подрібнену цибулю. Далі печінку, а на неї – яблука. Зав’яжіть рукав з обох сторін. Зверху зробіть пару отворів для виходу пари.
  • Перекладіть рукав на деко і відправте його в розігріту до 200 градусів духовку. Готуйте страву близько 20 хвилин. Тільки після приготування посоліть і поперчіть його на смак.

Карамельну печінку з яблуками до столу потрібно подавати гарячою, тільки з духовки. Кращий гарнір для цієї страви — запечена картопля. Від такої розкішної вечері не відмовиться навіть самий розпещений гість. Готуйте і діліться враженнями з нами!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 6 оцінок, середнє 4.33 з 5 )
Залишити відповідь