Дуже святковим і смачним виходить салат з шинкою і сухариками. Для закуски краще використовувати домашні сухарики, тим більше що приготувати їх зовсім не складно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шинка 150 гр.
- Сир 70 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Сухарики 20 гр.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
Кроки
- Для нарізки інгредієнтів використовуємо тертку. Починаємо з шинки — її пропускаємо через велику тертку.
- Моркву і яйця попередньо відварюємо, охолоджуємо, чистимо і натираємо на крупній тертці.
- Сир також натираємо, але тільки на дрібній тертці.
- Збираємо салат. Для цього знадобиться сервірувальне кільце, яке ставимо на плоску тарілку.
- Підготовлені інгредієнти викладаємо шарами, кожен промазуємо майонезом. Першим шаром йде морква.
- Потім шар з варених яєць, після-шинка і сир.
- На останній сирний шар також наносимо трохи майонезу, прикрашаємо салат домашніми сухариками і акуратно знімаємо кільце.
При бажанні домашні сухарики можна приправити просто сіллю, додати паприку для кольору або сушений часник для пікантності.