Пудинг з насіння Чіа

Пудинг з насіння Чіа

Насіння Чіа є джерелом корисних речовин. У них міститься велика кількість клітковини, поліненасичених жирних кислот омега-3, білка і антиоксидантів. Якщо ви хочете ввести в свій раціон цей суперфуд, обов’язково спробуйте приготувати Чіа пудинг на сніданок.

Для цього смачного і корисного рецепта вам знадобиться всього 4 інгредієнта. Витратьте 2 хвилини на приготування пудингу ввечері, і все що вам залишиться зробити вранці – це розмішати його і додати фрукти і горіхи на вибір. Так просто!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
5 хвДрук
  • У скляну ємність з щільно закривається кришкою додайте молоко, потім мед, ванільний екстракт і насіння Чіа. Якщо ви збираєтеся додати горіхи або фрукти перед подачею, використовуйте більшу банку, щоб в ній залишилося місце для добавок.
  • Добре перемішайте масу ложкою або виделкою, дайте настоятися 1 хвилину, а потім перемішайте ще пару раз, щоб запобігти утворенню грудок.
  • Закрутіть кришку і поставте пудинг в холодильник на ніч.
  • Перед подачею добре перемішайте масу і за бажанням прикрасьте зверху улюбленими горіхами, ягодами або фруктами.

Якщо на ранок ваша заготівля виявилася занадто густа, додайте ще трохи молока і добре перемішайте. Дуже зручно приготувати кілька порцій такого десерту заздалегідь. Заготівлю можна зберігати в холодильнику до 5 днів.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь