У цьому рецепті дуже вдало поєднуються звичні і незвичні смаки. Сирний сир із зеленню – класика – і обсмажений виноград, який рідко хто пробував, а даремно. Він набуває просто нереальний аромат, який робить нашу закуску ще більш смачною.
Із зелені найвдаліше буде відчуватися кріп. В принципі можна купити готовий сир із зеленню, але це не те. А щоб додати смаку і аромату, зелень краще попередньо розім’яти в ступці. Також можна готову брускетту полити зверху бальзамічним оцтом.
Інгредієнти
- Чіабатта 300-400 гр.
- Кисломолочний сир 9% 250 гр.
- Виноград 40 гр.
- Соус соєвий ½ ст. л.
- Масло вершкове 1 ч. л.
- Розмарин ½ ч. л.
- Волоський горіх 1 жменя
- Зелень за смаком
Кроки
- Чіабатту наріжте скибками.
- Викладіть на деко, застелене пекарським папером. Запікайте при 180 градусах 10-12 хвилин.
- Заздалегідь вимиту і обсушену зелень подрібніть і відправте в домашній сир. Ретельно перемішайте.
- На скороді розтопіть вершкове масло і відправте туди виноград (не забудьте помити).
- Обсмажуйте 2-3 хвилини, постійно помішуючи-вогонь повинен бути сильним.
- Потім додайте розмарин. Перемішайте, влийте соєвий соус і обсмажуйте ще хвилинку.
- Підсушений хліб рясно намажте сиром із зеленню. Зверху покладіть виноград і волоський горіх.