Найпростіший і пишний бісквіт для торта з трьох інгредієнтів

Цей рецепт – просто знахідка для новачків. Якщо ви ще жодного разу не готували бісквіт, почніть з нього – процес приготування дуже простий. Готовий бісквіт виходить повітряний, дрібнопористий і дуже пишний. Якщо все робити правильно, то в формі діаметром 16 сантиметрів, у вас вийде бісквіт висотою 6 сантиметрів.

Важливо вмішувати борошно в тісто акуратно, але енергійно. Довго вимішувати не потрібно, щоб яєчна маса не опала – буквально за 1-2 хвилинки половина борошна повинна бути вмішана.

Інгредієнти
Кроки
45 хвДрук
  • У чашу розбийте 3 яйця і додайте дрібку солі.
  • Збийте міксером – починайте з малих обертів, поступово збільшуючи до максимальних.
  • Коли маса побіліє, і з’явиться пінка, введіть половину цукру. Збивати при цьому не переставайте.
  • Через хвилинку додайте цукор, що залишився і продовжите збивати до утворення білої, пишної, щільної маси.
  • Просійте в яєчну масу половину борошна і акуратно перемішайте лопаткою.
  • Потім просійте половину борошна, що залишилося, продовжите вмішувати лопаткою від низу до верху.
  • Готове тісто викладіть у форму для запікання. Злегка розрівняйте лопаткою.
  • Випікайте при 180 градусах хвилин 30-35. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою.
  • Готовий бісквіт переверніть, покладіть на решітку хвилин на 20.

Вийміть бісквіт з кільця і залиште на решітці до повного охолодження.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь