Всіма відомий оселедець під шубою, але в бутербродах, та вже майже, якщо так можна висловитися, щось схоже є в цьому варіанті. Ті хто любить такий салат, точно залишаться в захваті від такої апетитної спокуси.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир плавлений 1 шт.
 - Буряк 1 шт.
 - Сметана 20% 2 ст. л.
 - Гірчиця французька 6 ст. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Хліб 8 кусочків
 - Оселедець слабосолений 8 шт.
 - Цибуля зелена для подачі
 - Листя салату для подачі
 
Кроки
- Плавлений сирок заморозьте і натріть його разом з відвареним буряком на тертці. Додайте сметану, гірчицю, сіль і перець за смаком. Перемішайте масу і змастіть кожен шматочок.
 - Зверху на начинку покладіть по скибочці оселедця без кісточок і шкірки, присипте зеленою цибулею і вилийте по пів-ложечки гірчиці. Подавайте відразу гостям в охолодженому вигляді.
 
