Напередодні свят обов’язково купую трохи креветок. Чому б не порадувати себе та близьких смачним делікатесом? Готую з них не салат, а дещо смачніше. Креветочна паста домашнього приготування — моя фірмова страва. Мінімум інгредієнтів та часу, а результат чудовий.
У складі намазки з креветок за цим рецептом немає ні майонезу, ні плавленого сиру, ні олії. Цю закуску можна і дітям, і тим, хто дотримується дієти. Замість блендера використовую звичайний ніж та тертку. Креветочне намазування можна подавати до тостів, хліба і тарталеток.
Як готується креветкова паста для бутербродів
До речі, для приготування пасти з креветок вершковий сир можна замінити перебитим сиром. А якщо хочете зробити страву ще кориснішою, додайте розім’ятого авокадо. Можна використовувати спеції на смак.
- Куряче яйце 2 шт.
- Вершковий сир 150 гр.
- Часник 1 зуб.
- Креветки свіжі 250 гр.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Відварені круто яйця та часник натріть на дрібній тертці.
- Відваріть креветки до готовності і дрібно наріжте.
- Дрібно порубайте зелень. Змішайте підготовлені інгредієнти із крем-сиром. Посоліть до смаку
Намазка з креветок та сирного сиру — паличка-виручалочка для господині. Простий рецепт дозволяє за 5 хвилин приготувати ошатну та смачну святкову страву. Крім того, цю креветкову пасту можна подавати як салат. А що ви готуєте із цього морепродукту?