Молочний кисіль на 1 літр молока виходить неймовірно ніжним, густим та яскравим за смаком. Подавайте його до столу як перекус або корисний десерт. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Дивуйте своїх близьких і гостей корисним домашнім продуктом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Молоко коров’яче 1 л.
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Кориця 2 палички
- Цукор-пісок 3 ст.л.
- Родзинки 1 ст.л.
- Волоський горіх 20 гр.
- Вода 100 мл.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
- Молоко нагріваємо на плиті разом з паличками кориці. Сюди ж додаємо цукор. Даємо продукту закипіти.
- Окремо в холодній воді розмішуємо вказану кількість крохмалю.
- Тонким струменем вливаємо воду з крохмалем у молоко. Постійно помішуємо. Готуємо до загусання.
- У цей час очищаємо і подрібнюємо горіхи.
- Вимочуємо родзинки в окропі 15 хвилин і даємо їм обсохнути.
Ніжний молочний кисіль на один літр молока готовий. Доповнюйте його горіхами та родзинками. Можна пригощатись!