У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, полуниця та шматочки банана, які перед цим вирушають у морозилку на 15-20 хвилин. Потім все заливається молоком, лляною олією і збивається до однорідності. Виходить дуже смачне і корисне смузі.
Інгредієнти
Порції: –+
- Банан 2 шт.
- Яблуко ½ шт.
- Полуниця 1 жменя
- Молоко коров’яче 100 мл.
- Олія лляна 1 ч.л.
Кроки
- Банани добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і очищаємо їх від шкірки. Далі ламаємо або нарізаємо їх невеликими шматочками, перекладаємо в поліетиленовий пакет і відправляємо в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
- В цей час добре промиваємо під проточною водою яблуко, очищаємо його від шкірки, вирізаємо серцевину, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в чашу блендера.
- Далі дістаємо з морозильної камери шматочки банана і відправляємо їх в чашу блендера разом з жменею промитої полуниці.
- Тепер заливаємо фрукти молоком, додаємо лляне масло і збиваємо все до отримання однорідної маси.
Розливаємо готовий фруктово-ягідний смузі по склянках або келихах і подаємо до столу в якості сніданку. Приємного апетиту!