Зелений борщ зі щавлем та м’ясом – це дуже смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними властивостями та приємною кислинкою. Беріть на замітку та радуйте своїх домашніх!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 300 гр.
- Щавель 150 гр.
- Картопля 2 шт.
- Сіль по смаку
- Перець запашний горошком по смаку
- Лист лавровий 2 шт.
- Морква ½ шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Для подачі
- Куряче яйце 3 шт.
- Зелень 1 пучок
Кроки
- Свинину відварюємо близько однієї години разом із запашним перцем і лавровим листом.
- У цей час очищаємо картоплю і нарізаємо її невеликими кубиками.
- Опускаємо картоплю у готовий м’ясний бульйон. Шматок свинини остуджуємо, нарізаємо і відправляємо назад у каструлю.
- Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі на олії до м’якості.
- Відправляємо засмажку в суп, коли картопля стане м’якою.
- Солимо заготовку та доповнюємо її порізаним щавлем. Варимо ще 5-7 хвилин і вимикаємо плиту.
Зелений борщ зі щавлем і м’ясом готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу зі шматочками відварених яєць та подрібненою зеленню.