Бульйон з яловичих кісток – це дуже наваристий, апетитний та ароматний домашній продукт. Його можна використовувати як основу обіднього супу або задіяти у приготуванні інших поживних страв. Обов’язково спробуйте відварити яловичий бульйон за нашим перевіреним рецептом!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина на кістці 350 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Морква ½ шт.
- Лист лавровий 1 шт.
- Сіль до смаку
- Перець чорний горошок 3 шт.
- Вода 1.5 л.
Кроки
- Промиваємо яловичину на кісточці. Розрізаємо продукт на шматки середнього розміру.
- Підготовлений інгредієнт викладаємо у велику каструлю.
- Заливаємо яловичі кістки водою. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім відразу робимо його поменше.
- Після кипіння утворюється багато піни. Її акуратно прибираємо шумівкою.
- Додаємо в каструлю шматочки очищеної моркви та цибулі, сюди ж відправляємо горошини чорного перцю.
- Варимо заготівлю під кришкою дві години на тихому вогні. Наприкінці додаємо сіль та лавровий лист. Після готовності продукт проціджуємо.
Ароматний і апетитний бульйон з яловичих кісток готовий. Можна пробувати!