Фаршировані яйця з крабовими паличками

Фаршировані яйця з крабовими паличками

Цю закуску до новорічного столу відрізняє неповторний смак, ніжність і легкість. Вона буде оригінальною альтернативою крабовому салату і стане родзинкою будь-якого застілля. Крабові палички беруться тільки високої якості. У цьому рецепті доповнимо класичний смак страви плавленим сирком.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
30 хвДрук
  • Насамперед потрібно підготувати продукти відповідно до рецептури і кількістю потрібних вам порцій.
  • Відварити круто п’ять яєць і варити їх після закипання не менше 8 хвилин. Потім остудити в крижаній воді, щоб білок був красивим і гладким. Яйця очистити від шкаралупи і серветкою видалити всю вологу.
  • Гострим ножем акуратно розрізати відварені яйця на половинки, витягти жовтки і покласти їх в окремий посуд.
  • Жовтки добре розім’яти виделкою. Плавлений сир, заздалегідь протягом 15 хвилин заморожений, подрібнити на крупній тертці або нашаткувати дрібними кубиками і перекласти до жовтків.
  • Крабові палички витягти з упаковки, нарізати маленькими кубиками і перекласти в посуд з начинкою.
  • Потім начинку заправити невеликою кількістю майонезу.
  • Ложкою ці інгредієнти перемішати, зняти пробу і відкоригувати на свій смак.
  • Потім приготовленою начинкою нафарширувати половинки білків, накладаючи її з невеликою гіркою, і декорувати зеленню або дрібними овочами.

Готову страву можна відразу подати до столу, але краще потримати деякий час на холоді, прикривши його плівкою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь