Паштет із квасолі та плавленого сиру

Паштет із квасолі та плавленого сиру – справжня знахідка для любителів приготування швидких паштетів. Такий продукт порадує поживними властивостями та яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно, якщо дотримуватися простих кроків з нашого перевіреного покрокового рецепту.

Інгредієнти
Кроки
25 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку.
  • З консервованої квасолі зливаємо рідину. Викладаємо продукт у чашу блендера. Для приготування паштету краще використовувати білу квасолю.
  • Очищаємо зубчики часнику від лушпиння. Відправляємо їх до квасолі.
  • Очищаємо волоські горіхи. Їх також кладемо в блендер.
  • Доповнюємо продукти плавленим сирком, сушеним базиліком та сіллю за смаком.
  • Перемелюємо вміст, поки не отримаємо ніжну однорідну масу, яку буде зручно намазувати на хліб.

Пісний паштет з квасолі та плавленого сиру готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 59 оцінок, середнє 4.59 з 5 )
Залишити відповідь