Паштет із квасолі та плавленого сиру – справжня знахідка для любителів приготування швидких паштетів. Такий продукт порадує поживними властивостями та яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно, якщо дотримуватися простих кроків з нашого перевіреного покрокового рецепту.
Інгредієнти
- Квасоля консервована 480 гр.
- Сир плавлений 150 гр.
- Часник 4 зубчики
- Волоський горіх 1 ст.
- Базилік сушений 1 ст.л.
- Сіль до смаку
- Порції – 700 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку.
- З консервованої квасолі зливаємо рідину. Викладаємо продукт у чашу блендера. Для приготування паштету краще використовувати білу квасолю.
- Очищаємо зубчики часнику від лушпиння. Відправляємо їх до квасолі.
- Очищаємо волоські горіхи. Їх також кладемо в блендер.
- Доповнюємо продукти плавленим сирком, сушеним базиліком та сіллю за смаком.
- Перемелюємо вміст, поки не отримаємо ніжну однорідну масу, яку буде зручно намазувати на хліб.
Пісний паштет з квасолі та плавленого сиру готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!