Покроковий рецепт салату з яловичим язиком і квасолею

салат з яловичим язиком і квасолею

М’ясним салатам на столі вже ніхто не дивується, і хорошою альтернативою буде салат з яловичим язиком, адже він своїм смаком і текстурою перевершує багато кращих сортів м’яса. Згідно з цим рецептом готуємо салат з яловичого язика з додаванням готової квасолі, огірка і сиру. Закуска вийде новою, незвичайною і навіть підійде до міцних напоїв. Язик для салату відварюємо заздалегідь. Квасолю беремо консервовану або заздалегідь відварену.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Насамперед готуються в зазначеному в рецепті кількості всі продукти для салату.
  • Заздалегідь відварений і очищений яловичий язик нарізається тонкою соломкою.
  • Свіжий огірок і зелень (цибуля з кропом) промиваються холодною водою. Потім огірок нарізається соломкою, а зелень дрібно рубиться ножем.
  • Відварене яйце нарізається кубиком. Шматок твердого сиру подрібнюється на крупній тертці. У посуд для салату перекладаються нарізаний язик, квасоля, яйце, натертий сир і овочева нарізка. Салат посипається сіллю з чорним перцем, заправляється майонезом і акуратно перемішується.

Приготований салат з яловичим язиком і квасолею протягом години настоюється в холодильнику, а потім перекладається в декоративну салатницю і подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь