Пісочне печиво саме по собі дуже просте і смачне. Але приготувати його ще швидше і простіше можна прокрутивши через м’ясорубку. Таке печиво буде виглядати досить красиво, незважаючи на його простоту і точно сподобається домочадцям і гостям.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне цільнозернове 1.5 ст.
- Цукор-пісок 1 ст.
- Куряче яйце 3 шт.
- Масло вершкове або маргарин 250 гр.
- Розпушувач для тіста 1 ч. л.
Кроки
- Для початку заздалегідь дістаньте з морозилки або холодильника маргарин/вершкове масло і порубайте його на шматки. Дайте маслу добре підтанути, після чого приступайте до приготування тіста.
- У миску покладіть яйця і цукровий пісок, візьміть міксер і ретельно збийте суміш інгредієнтів.
- Борошно з’єднайте з розпушувачем і просійте в миску з маслом і цукром.
- Тісто вимішуйте для початку ложкою, а потім вимішуйте руками. Потрібно досягти однорідної, гладкої і щільної консистенції. Тісто, яке піде в м’ясорубку має бути більш густим ніж те, яке вирізається формочками.
- Візьміть звичайну м’ясорубку без ножа і покладіть туди тісто. Пропустіть його через велику решітку і отримаєте гору черв’ячків з тіста.
- На деко розстеліть пекарський папір і на нього викладіть розламане на рівні шматочки тісто з м’ясорубки. Духовку поставте розігріватися до 180 градусів.
- У розігріту до 180 градусів гарячу духовку поставте деко з заготівлею печива і випікайте виріб протягом двадцяти хвилин до повної готовності ласощів.
Печиво вийміть і остудіть, після чого можете подавати його до столу або зберігати в паперовому пакеті.