Смачне печиво через м’ясорубку на швидку руку

печиво через м'ясорубку

Пісочне печиво саме по собі дуже просте і смачне. Але приготувати його ще швидше і простіше можна прокрутивши через м’ясорубку. Таке печиво буде виглядати досить красиво, незважаючи на його простоту і точно сподобається домочадцям і гостям.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
60 хвДрук
  • Для початку заздалегідь дістаньте з морозилки або холодильника маргарин/вершкове масло і порубайте його на шматки. Дайте маслу добре підтанути, після чого приступайте до приготування тіста.
  • У миску покладіть яйця і цукровий пісок, візьміть міксер і ретельно збийте суміш інгредієнтів.
  • Борошно з’єднайте з розпушувачем і просійте в миску з маслом і цукром.
  • Тісто вимішуйте для початку ложкою, а потім вимішуйте руками. Потрібно досягти однорідної, гладкої і щільної консистенції. Тісто, яке піде в м’ясорубку має бути більш густим ніж те, яке вирізається формочками.
  • Візьміть звичайну м’ясорубку без ножа і покладіть туди тісто. Пропустіть його через велику решітку і отримаєте гору черв’ячків з тіста.
  • На деко розстеліть пекарський папір і на нього викладіть розламане на рівні шматочки тісто з м’ясорубки. Духовку поставте розігріватися до 180 градусів.
  • У розігріту до 180 градусів гарячу духовку поставте деко з заготівлею печива і випікайте виріб протягом двадцяти хвилин до повної готовності ласощів.

Печиво вийміть і остудіть, після чого можете подавати його до столу або зберігати в паперовому пакеті.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь