Дуже оригінальний рецепт бутербродів – зі стиглим авокадо, червоною ікрою, лаймом і часником. Таке поєднання інгредієнтів напевно сподобається кожному, хто тільки встигне спробувати. Саме “встигне”, тому як така страва в першу чергу розлітається зі столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб житній 6 скибочок
- Авокадо 2 шт.
- Лайм ½ шт.
- Ікра червона 3 ст. л.
- Часник ½ зубця
- Масло вершкове 1 ч. л.
- Олія оливкова 1.5 ч. л.
- Кріп 1 гілочка
- Сіль 1 щіпка
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Кроки
- У сковороді з’єднуємо вершкове масло і оливкову олію, нагріваємо і обсмажуємо хліб з двох сторін.
- Авокадо очищаємо від шкірки, виймаємо кісточку, а м’якоть нарізаємо невеликими довільними шматочками.
- З половини ароматного лайма видавлюємо сік.
- Кубики авокадо кладемо в глибоку ємність, скроплюємо соком лайма, оливковою олією і приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – добре перемішуємо.
- Обсмажений хліб натираємо шматочком очищеного часнику.
- На кожну скибочку хліба викладаємо заправлений авокадо, червону ікру.
- Готові бутерброди прикрашаємо гілочкою свіжого кропу і подаємо до столу.
Приємного апетиту!