Покроковий рецепт приготування бутербродів зі шпротами на смаженому хлібі

бутерброди з шпротами на смаженому хлібі

Блюдо виходить дуже смачним, тому не дивуйтеся, якщо тарілка швидко спорожніє. Закуска виходить досить калорійною і ситною. Свіжу нотку бутербродів, надають скибочки огірків, які входять до складу інгредієнтів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Відрізаємо від буханки чорного хліба необхідну кількість скибочок (нам знадобиться 3 штуки). Потім кожну скибочку слід розрізати навпіл, щоб заготовки вийшли такими, як на фото. Тепер скибочки слід обсмажити на сковороді з олією з двох сторін: попередньо ємність потрібно розігріти.
  • Натираємо зубчиком часнику всі обсмажені скибочки. Перед тим, як це зробити, часник потрібно очистити від лушпиння. Потім розподіляємо по одній зі сторін кожної скибочки майонез.
  • Тепер черга огірка. Його слід спочатку ретельно вимити проточною водою, а потім насухо обтерти. Огірок нарізаємо скибочками довгастої форми і укладаємо на майонез.
  • бутерброди з шпротами на смаженому хлібі
    Відкриваємо банку з одним з головним інгредієнтом страви – шпротами. Зливаємо олію. Щоб було зручніше викладати шпроти на бутерброди, наколюємо їх на вилку, акуратно переносимо і кладемо поверх огірків.
  • Промиваємо необхідну кількість зелені. Після того, як вона обсохне, прикрашаємо невеликими її гілочками бутерброди.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь