Крім звичайного оцту для маринування цибулі може бути використаний винний оцет. Ви отримаєте чудове пікантне доповнення до різних страв. Деякий час мариновану цибулю можна зберігати в холодильнику.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Оцет білий винний 2 ст. л
- Цукор-пісок 2 ч. л.
- Кріп 1 пучок
- Рослинна олія 1 ст. л
Кроки
- З цибулин зніміть лушпиння і наріжте їх кільцями.
- Підготуйте необхідні інгредієнти для маринування цибулі.
- Перекладіть цибулю в миску, додайте цукор і винний оцет, перемішайте.
- Кріп помийте, дрібно порубайте ножем і додайте до цибулі. Вміст миски перемішайте і залиште маринуватися на 20 хвилин.
- Маринована цибуля готова, викладіть її на красиве блюдо і подавайте на стіл до основної страви.
Приємного апетиту!