Суниця без варіння протерта з цукром

У цьому рецепті ягоди не проходять термічну обробку, і тому вся користь і смак свіжої суниці зберігається при консервації. Але при такому способі заготівлі потрібно брати цукру в два рази більше, ніж ягід, щоб десерт добре зберігався.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Суницю перебираємо, щоб не попалося зелених або зіпсованих ягід, а також будь-якого сміття.
  • Перетворюємо ягоди в пюре, причому для цього можна використовувати толкушку, блендер або перекрутити їх через м’ясорубку.
  • Перетираючи ягоди, засипати в масу невеликими порціями вказаний обсяг цукру.
  • Банки простерилізувати, кришки обдати окропом.
  • Скласти масу в баночки і зберігати в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь